SOŠ hotelových služieb a obchodu, Banská Bystrica
Domov
Uchádzači
Prečo Bystrická hotelka
Prijímacie konanie
Podmienky
Termíny
Výsledky
Ponuka odborov štúdia
Študijné s maturitou
hotelová akadémia (5-ročný)
kaderník-vizážista (4-ročný)
čašník/servírka (4-ročný)
kuchár (4-ročný)
Učebné
kaderník (3-ročný)
čašník/servírka (3-ročný)
kuchár (3-ročný)
Naše úspechy
Kurzy a krúžky
D. O. D.
Galéria úspešných absolventov
Žiaci
Organizácia školského roka
Praktické vyučovanie
Charakteristika
Pracoviská odborného výcviku
Školské (dielne)
Zmluvné (zamestnávatelia)
Odborný výcvik – pracovné zmeny
Súvislá prax – harmonogram
Teoretické vyučovanie
Charakteristika
Ročníkové projekty
Priestory školy a učebne
Skúšky
Maturitná
Záverečná
Komisionálna
Štipendiá
Tlačivá a písomnosti
Výchovný poradca
Žiacka školská rada
Aktuality
Aktuálne oznamy
NOVINKY – Zo života školy
Fotogaléria
Škola
Organizačná štruktúra školy
Vedenie školy
Technicko-ekonomický úsek
Poradné orgány
Koordinátori
Predmetové komisie
PK všeobecnovzdelávacích predmetov
PK cudzích jazykov
PK teoretickej časti odborných predmetov
PK praktickej časti odborných predmetov
Školské dokumenty
Školský poriadok
Školský vzdelávací program (ŠkVP)
Kritériá hodnotenia a klasifikácie žiakov
Plán práce
Plán VVČ
Správy o VVČ
Interné normy
Pracovný poriadok
Smernice
Príkazy
Etický kódex
Projekty
Vzdelávanie
BBSK – centrálny register zmlúv a faktúr
Verejné obstarávanie
Spolupracujeme
Kontakty
Organizácia školského roka